Kvalitetsfilmfest på Horten kino
april 19

Kvalitetsfilmfest på Horten kino

Vis


13.- 19. april inviterer vi til kvalitetsfilmfest på Horten kino. Vi er stolte over å kunne tilby et knippe utsøkte filmperler denne uken på Horten kino. Noen filmer er rett og slett så gode og verdifulle at vi ønsker å løfte dem ekstra fram. Dette er filmer uten de helt store markedsbudsjettene, men som vil sette spor etter seg på andre måter. Billettpris: 100,- Fredag 13. april kl. 18:00: Lady Bird. Regi: Greta Gerwig Lørdag 14. april kl. 18:00: Wind River. Regi: Taylor Sheridan Søndag 15. april kl. 18:00: Førpremiere: Loving Vincent. Regi: Dorota Kobiela , Hugh Welchman Mandag 16. april kl. 18:00: Unknown Soldier. Regi: Aku Louhimies Tirsdag 17. april kl. 18:00: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Regi: Martin McDonagh Onsdag 18. april kl. 18:00: Lucky. Regi: John Carroll Lynch Torsdag 19. april kl. 18:00: Førpremiere: Isle of Dogs. Regi: Wes Anderson Vi ønsker velkommen til en fin uke på Horten Kino, der den gode filmen står i fokus.
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake