Illustrasjon: Trond Tjønneland

Illustrasjon: Trond Tjønneland

Øl-intressert? Horten Ølklubb har sitt første møte 23.mars!

Trond Tjønneland flyttet til Horten fra Kristiansand for ikke veldig lenge siden. Som ny-innflytter ønsket han selvfølgelig å bli kjent med nye folk. Svaret ble å kombinere sin interesse for ØL og starte en øl-klubb.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-09-13T12:00:06.0000000Z

Trond ønsker at Horten Ølklubb skal være for alle ølinteresserte. Tanken er å kunne samles en til to ganger i måneden, for hyggelig sosialt samvær og ølprat. På sikt, kanskje få til litt brygging og andre spennende eventer.

@sociallink_https://www.instagram.com/p/BgWlXMVFkqG/_sociallink@

Klubbens første møte er fredag 23.mars på Horten Mikrobryggeri, så meld deg gjerne på evntet dersom du kommer. Han oppfordrer også folk til å følge Hortenbeer på Instagram og bruke #hortenøl når du legger ut bilder av øl!

Klikk her for å melde deg på arrangementet

Tilbake
Annet Innhold