Sangtekst-skrivekurs
april 14

Sangtekst-skrivekurs

Vis
Sangtekst-skrivekurs med avsluttende konsert på 37-Festivalen (valgfritt). Kurset er i regi av Kulturhuset 37, og pågår på Horten Bibliotek lørdagene 7. og 14. april. 37-festivalen går av stabelen lørdag 21. april i Artilleriverkstedet på Karljohansvern. Alt er sponset av Ungdom og Fritids Frifond, og er derfor gratis. Kursleder er Ola Nordskar som har vært aktiv singer/songwriter, visesanger i mer enn tredve år, og skrevet hundrevis av sangtekster. Kurset starter kl. 13:30, og går over to timer (inkl. pause), med både foredrag og verksted. Vi avslutter med å demonstrere hva vi har fått til på konsert på 37-festivalen. Sangtekst-skrivekurset krever ikke annet av deltakerene enn interesse for, og ønske om å lære seg litt om å skrive gode tekster til musikk. Om du ønsker å skrive rocke-, vise-, rap- eller andre tekster, på norsk eller engelsk, om du er nybegynner eller har holdt på med sangtekst-skriving lenge, så håper og tror jeg du vil ha glede og nytte av kurset mitt. Du kan melde deg på kurset ved å klikke deg inn på Facebook-arrangementet, eller sende en mail til: ola.nordskar@gmail.com PS! Om du dukker opp, og det er ledig plass, så går det sikkert bra - Velkommen!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake