Åpningsmøte i Horten Ølklubb på Horten Mikrobryggeri

Åpningsmøte i Horten Ølklubb på Horten Mikrobryggeri

Se hvordan Trond ble kjent med nye Hortensfolk!

Trond Tjønneland er ny-innflyttet fra Kristiansand, og ville utvide sitt nettverk, og dyrke sin interesse for øl. Han har derfor tatt initiativet til å gjenåpne Horten Ølklubb! HortenLove heier på engasjementet - og var tilstede på åpningsmøte på Horten Mikrobryggeri fredag 23 mars 2018.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-03-26T17:28:48.0000000Z

HortenLove fikk en veldig hyggelig mail av Trond Tjønneland i begynnelsen av mars. Han forklarte at han nylig hadde flyttet til byen, og at han ønsket å utvide sitt nettverk her. Han har en stor interesse for øl, og ønsket å etablere en ølklubb i Horten. På denne måten ville han kunne bli kjent med nye folk, og samtidig dele sin interesse. Men Trond var litt i tvil på hvordan han skulle starte. HortenLove syntes det er fantastisk at en ny Hortenser vil engasjere seg, og skape en ny møteplass i byen. Vi anbefalte Facebook som første instans for kontakt med Hortensfolk. Og et par uker etterpå - var Horten Ølklubb etablert, og første medlemsmøte avholdt på Horten Mikrobryggeri. HortenLove tok turen, for å høre litt om hva slags tanker Trond hadde for klubben fremover. Ta en titt!

Tilbake
Annet Innhold