Barnas Kreativ Søndager -
april 29

Barnas Kreativ Søndager - " 4 elementer "

Vis
Gode nyheter kommer!🌈 Hei Ubuntu familier!🌞🌷 Våren og solen inspirerer oss.. og vi er tilbake med flere "Ubuntu -Kreativ Workshop" denne måneden!😍 På søndager vil det være Kreative Workshops for Barn og Familier, på Knut i Horten. Hovedtema for neste workshopene er " 4 elementer: Jord, luft, vann og lyd".🔥💧🌲 Gjennom Teater spill, musikk, dans og maling vil vi utforske de fire Natur Elementer. Når? * Kreativ Workshop kl 13 - 14:30 * Åpen Kafé kl 14:30 - 15:30 Etter workshopene vil Knut ha - Åpen Kafé, hvor vi serverer vafler, nybakt brød med syltetøy, kaffe, saft, eplemost.. Pris inkluderes 1 Barn + 1 Voksen: - 1 workshop kr 150,- - Søskenrabatt 20% Ta med hele familien og få rabatt! ;) - Klippekort : 3 workshop : 300,- Du kan få klippekort for flere workshopene, og kommer når det passer best til familien din! Alder: Barn fra 2 år sammen med en voksen. Ubuntu workshop passer greit til forskjellig alder, anbefalt for barn fra 2 år til 9 år ca. Mer info / Påmeld: ubuntu.kreativ@gmail.com eller send oss en privat melding! Du kan også påmelde deg på Knut. Vi ønsker å skape en plass for "Fritt uttrykk og Kreativitet" til barn og familier...Hvor barn kan føle seg fri til å utforske, uttrykke seg, leke og skape gjennom kreativitet språk. Bli med på denne spennende workshopene om Natur Elementer! Vi er så glade for å møte alle dere igjen for å leke og skape sammen!😍 Gleder oss ❤ Ubuntu familie! * Good news coming!!🌈 Hei Ubuntu familier!🌞🌷The spring and sun inspire us..and We are back with more Ubuntu Creativ workshop this month !😍 The thematic for the next workshop will be " 4 elements: Earth, Air, Water and Fire". 🔥💧🌲🌬️ We are so happy to meet all you again to play and create together! 😍
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake