Ettermiddagskonsert med Jon Ultvedt
april 28

Ettermiddagskonsert med Jon Ultvedt

Vis


  •  
    28 . april
    klokken 2018-04-28T13:00:00.0000000Z til 2018-04-28T16:00:00.0000000Z
  •  ”Rev. John” har et røft, bluesa preg i stemmen. Han spiller piano og Hammond B3. I tillegg har han skrevet mye av musikk selv. John Ultvedt har et allsidig repertoar, han spiller tradisjonell blues og gospel like så vel som mer funky og jazza ting.

Jon Ultvedt - er opprinnelig fra Halden, men bor nå i Skien.
Allerede rundt 1970 gjorde han sine første erfaringer i samspill med den kjente Halden-gitaristen Claes Neeb. Senere ledet han et eget 12-manns band et par år – men så ga han seg teologien i vold – og den musikalske karrieren var over før den hadde begynt.

Det skulle gå nesten 30 år, men så en søvnløs natt i Colombia i Sør-Amerika fikk han se blues-lyset. Han fikk ikke sove og satte Eric Claptons ”Unplugged” på repeat. Etter den natten har han aldri kunnet slippe bluesen. Jeg ble rett og slett ”omvendt”, og bluespastoren "Rev. John" ble "født" den natta.
"Bluespastoren"
Han har også gitt ut flere plater, så kom og opplev denne fantastiske musikeren live på piano.
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake