PUST i Horten
Opplev deg selv, hel det delte og lev lettere gjennom en åpen Pust. Du er invitert til en aften med PUST // Befriende åndetak. Dette arbeidet har mange navn, og små variasjoner i utførelse. Kjent som Conscious Connected Breathwork // Rebirthing // Breathwave // Holotropic Breathing // Frigörande andning ... men på norsk, ganske enkelt, la oss kalle det PUST. Du er velkommen til en introduksjon i PUST i Horten - som framover nå er ett månedlig tilbud til Hortens innbyggere, hos Alva Yoga ... i samarbeid med bysbarn Ole Kristiansen. Breathwork, eller PUST, betegner og omfavner alle former for å arbeide med pusten, og praksisen kan utvides, men her vil vi i første omgang ligge på ryggen, med en avslappet kropp, og arbeide med å åpne Pusten, og komme i kontakt med, og aktivere, vår egen indre helbreder. For ved hvert hele, dype åndetak, kommer vi dypere i kontakt med, beveger, åpner og heler hele vår livs-energi. Etter en introduksjon, og forberedende prat - inviteres du altså til i litt over en time ligge på ryggen, avslappet, og med dype, åpnende åndetak, ned i buken, i sirkulær rytme - jobbe med å åpne åndedrettet. Bølger av Pust og livskraft vil strømme gjennom deg, akkompagnert av lydbølger rundt deg. Og jeg lover; det blir til en reise, i og med deg selv, og din egen energi. Kvelden guides av Ole Kristiansen, som begynte å studere yoga og helse for snart åtte år siden nå, og har spesifikt fokusert på Pust de siste tre årene. I fjor ble han fullt ut sertifisert med organisasjonen Breathwave i Canada/Peru, og praktiserer til vanlig i Oslo. Det hele er basert på prinsippet om en direkte sammenheng mellom mental og fysisk velvære og ett åpent åndedrett. Gjennom å bevisst jobbe med å slippe mønstre, og åpne pusten lærer kroppen å gjennom hverdagen være mer åpen, og bevisst åndedrettet - slik sett mer nærværende og bevisst flyten av egen energi gjennom alle deler av nervesystemet. Og målet, der og da, er ikke nødvendigvis å føle seg bedre, men på sikt, å bli bedre til å føle. Ta gjerne med egen matte, pledd og pute, da det er begrensete mengder hos oss. Drikkeflaske med vann er også fint å ha. Pris: Donasjon I helhet: Vel-kommen! <3 ---------------------------------------------- BREATH You are HEARTLY and WHOLLY welcome to an evening of bathing in breath- and soundwaves, and diving deep into our own Self. An evening of Conscious, Connected Breathwork. The cornerstone of any spiritual and self-healing practice is the breath. So here the practice is just that; breathing. 'Breathwork'. And ever more consciously doing so, we are diving deeper into being - and expanding upon any and all other form of spiritual/self-healing/awakening practice. There are many ways, many names and many schools. But in essence, and in all generality, 'Breathwork' is based on the simple fact of there being a direct connection between our mental and physical well-being, the openness we feel, and the openness of our breath. By working intentionally with opening the breathing, and the release of patterns, we learn to breathe, and be, more aware, more open and alive, in every moment of our life. Ultimately realizing the purpose of such conscious breathing never being primarily the movement of air, but rather the movement of energy. And as such the activation, integration and regenerating of our whole self, on all levels, and in aevery cell. Which is the how and why of this process also being known as rebirthing. Time and place: Once a month, at Alva Yoga :) Price: Donation In wholeness: Wel-come <3
2018-05-04T15:00:00.0000000Z 2018-05-04T15:00:00.0000000Z
  •  
    2018-05-04T15:00:00.0000000Z
    fra 2018-05-04T15:00:00.0000000Z 2018-05-04T17:30:00.0000000Z
  •  

Sted: - Vis kart

Tidspunkt: 2018-05-04T15:00:00.0000000Z 2018-05-04T17:30:00.0000000Z

2018-05-04T15:00:00.0000000Z 2018-05-04T15:00:00.0000000Z

PUST i Horten

Opplev deg selv, hel det delte og lev lettere gjennom en åpen Pust. Du er invitert til en aften med PUST // Befriende åndetak. Dette arbeidet har mange navn, og små variasjoner i utførelse. Kjent som Conscious Connected Breathwork // Rebirthing // Breathwave // Holotropic Breathing // Frigörande andning ... men på norsk, ganske enkelt, la oss kalle det PUST. Du er velkommen til en introduksjon i PUST i Horten - som framover nå er ett månedlig tilbud til Hortens innbyggere, hos Alva Yoga ... i samarbeid med bysbarn Ole Kristiansen. Breathwork, eller PUST, betegner og omfavner alle former for å arbeide med pusten, og praksisen kan utvides, men her vil vi i første omgang ligge på ryggen, med en avslappet kropp, og arbeide med å åpne Pusten, og komme i kontakt med, og aktivere, vår egen indre helbreder. For ved hvert hele, dype åndetak, kommer vi dypere i kontakt med, beveger, åpner og heler hele vår livs-energi. Etter en introduksjon, og forberedende prat - inviteres du altså til i litt over en time ligge på ryggen, avslappet, og med dype, åpnende åndetak, ned i buken, i sirkulær rytme - jobbe med å åpne åndedrettet. Bølger av Pust og livskraft vil strømme gjennom deg, akkompagnert av lydbølger rundt deg. Og jeg lover; det blir til en reise, i og med deg selv, og din egen energi. Kvelden guides av Ole Kristiansen, som begynte å studere yoga og helse for snart åtte år siden nå, og har spesifikt fokusert på Pust de siste tre årene. I fjor ble han fullt ut sertifisert med organisasjonen Breathwave i Canada/Peru, og praktiserer til vanlig i Oslo. Det hele er basert på prinsippet om en direkte sammenheng mellom mental og fysisk velvære og ett åpent åndedrett. Gjennom å bevisst jobbe med å slippe mønstre, og åpne pusten lærer kroppen å gjennom hverdagen være mer åpen, og bevisst åndedrettet - slik sett mer nærværende og bevisst flyten av egen energi gjennom alle deler av nervesystemet. Og målet, der og da, er ikke nødvendigvis å føle seg bedre, men på sikt, å bli bedre til å føle. Ta gjerne med egen matte, pledd og pute, da det er begrensete mengder hos oss. Drikkeflaske med vann er også fint å ha. Pris: Donasjon I helhet: Vel-kommen! <3 ---------------------------------------------- BREATH You are HEARTLY and WHOLLY welcome to an evening of bathing in breath- and soundwaves, and diving deep into our own Self. An evening of Conscious, Connected Breathwork. The cornerstone of any spiritual and self-healing practice is the breath. So here the practice is just that; breathing. 'Breathwork'. And ever more consciously doing so, we are diving deeper into being - and expanding upon any and all other form of spiritual/self-healing/awakening practice. There are many ways, many names and many schools. But in essence, and in all generality, 'Breathwork' is based on the simple fact of there being a direct connection between our mental and physical well-being, the openness we feel, and the openness of our breath. By working intentionally with opening the breathing, and the release of patterns, we learn to breathe, and be, more aware, more open and alive, in every moment of our life. Ultimately realizing the purpose of such conscious breathing never being primarily the movement of air, but rather the movement of energy. And as such the activation, integration and regenerating of our whole self, on all levels, and in aevery cell. Which is the how and why of this process also being known as rebirthing. Time and place: Once a month, at Alva Yoga :) Price: Donation In wholeness: Wel-come <3
Vis

Oppdatert: 2018-12-20T14:30:57.0000000Z

  • FacebookEvent
Annet Innhold