Vårkonsert med Marinemusikken // Noatun, Langrunn, Horten
mai 4

Vårkonsert med Marinemusikken // Noatun, Langrunn, Horten

Vis


  •  
    4 . mai
    klokken 2018-05-04T16:30:00.0000000Z til 2018-05-04T18:30:00.0000000Z
  •  For første gang kan vi invitere publikum til et kulturarrangement på Redningsselskapet nye anlegg på Langgrunn sør for Horten. Konserten er også en markering av 50-årsjubileet til Konvoibyen i Risør. Kveldens solister er Hilde Louise Asbjørnsen og Lars Klevstrand. Konserten er gratis.


Grunnleggeren av Konvoibyen i Risør, Leif Heimstad, var fra Horten og startet sitt arbeid for krigsseilernes kår fra sitt hjem i Horten midt på 1960-tallet. Konvoibyen åpnet i Risør i 1968. Redningsselskapets gode venn Erik Bye var også sentral i dette arbeidet.
Hva passer da bedre enn å sy sammen Erik Byes viser med musikk fra krigens dager og annen musikk med tilknytning til sjøen? Det blir en vårlig konsert på RS Noatun.

Under ledelse av Torodd Wigum vil Marinemusikken fremføre kjente og kjære melodier. Som en av Norges fremste visesangere og Erik Bye-tolkere vil Lars Klevstrand fremføre noen av visekjempens schlagere.

Hilde Louise Asbjørnsen, jazzsangeren, låtskriveren, cabaretartisten og skue
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake