Avslutningsfest - Maskens siste forestilling med gratis konsert
februar 17

Avslutningsfest - Maskens siste forestilling med gratis konsert

Vis
Gratis Konsert med Hokum Hepsters etter forestillingen. Konserten begynner kl 21:00 Etter 6 utsolgte forestillinger, er det på tide med en avslutningsfest! Hokum Hepsters Spiller opp til dans etter forestillingen! Hokum Hepsters er kortreist bluesband fra Horten med en ganske avslappet holdning til turnélivet. I løpet av de ca. fire-fem åra bandet har eksistert, har det stort sett operert innenfor kommunegrensene. Det eneste unntaket så langt var en "langtur" til Sandefjord for et par år siden. Bandets medlemmer er Knut Eide, som synger og spiller gitar; "Finni" Reinhardtsen synger også, og spiller munnspill; Oddvar Stensrud spiller bass og tuba; og Ulf Lauridsen spiller vaskebrett og trommer. I "kompet" har også Geir Knutsen og Asbjørn Husby vært innom på henholdsvis "ståbass" og vaskebrett. Musikken er amerikansk blues og hokum musikk fra første halvdel av det 20. århundre.
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake