Badlands- en hyllest til Bruce Springsteen
mai 9

Badlands- en hyllest til Bruce Springsteen

Vis
DEBUTKONSERT NATT TIL KR.HIMMELFARTSDAG: Gutta fra Katalysator spiller Bruce Springsteen! Med en av verdens sterkeste låtkataloger i bakhånd, og et band som spruter av energi og spilleglede, kickstarter vi vårt nye prosjekt på hjemmebane før landeveien venter i sommer. Vi lover en perlerad av breibeint New Jersey rock'n roll gjort på vår egen måte. Liker du the Boss er det bare å sikre seg en billett og legge turen til Saxon King natt til Kr. Himmelfartsdag- onsdag 9. mai. CC kr 150,- BADLANDS: Thomas N. Sørgjerd: Vokal, gitar, munnspill Eyolf Lund:Bass, vokal Aron A. Jørgensen: Gitarer, vokal Ivar Jacobsen: Tangentinstrumenter, vokal Asbjørn Husby: Trommer
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake