Barn Kreativ workshop: Ubuntu - Interaktiv Fortelling
februar 25

Barn Kreativ workshop: Ubuntu - Interaktiv Fortelling

Vis
Vi kommer igjen med Kreative Søndager på Knut! :) Hver søndag vil det være Kreative Workshops for Barn og Familier, på Knut i Horten. Hovedtema for workshopene er "Kreativitet og Kunstnerisk Uttrykk gjennom Naturen" * 25 februar : Fortelling " Ubuntu - En reise til lys og visdom " <3 + Interaktiv fortelling + Installasjon om Naturen Bli med på en interaktiv fortelling om Naturens Krefter! Når? * Kreativ Workshop kl 13 - 14:30 * Åpen Kafé kl 14:30 - 16:30 Etter workshopene vil Knut ha - Åpen Kafé, hvor vi serverer vafler, kaffe, saft, eplemost.. Pris inkluderes 1 Barn + 1 Voksen: - 1 workshop kr 150,- - 3 workshop kr 300,- - Søskenrabatt kr 30% Ta med hele familien og få rabatt! ;) Alder: Barn fra 2 år sammen med en voksen. Mer info / Påmeld: ubuntu.kreativ@gmail.com eller send oss en privat melding! Du kan også påmelde deg på Knut! Vi ønsker å skape en plass for "Fritt uttrykk og Kreativitet" til barn og familier. ...Hvor barn kan føle seg fri til å utforske, uttrykke seg, leke og skape gjennom kreativitet språk. Gleder oss ❤ Ubuntu familie!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake