Borre Vocale synger julen inn
desember 20

Borre Vocale synger julen inn

Vis
Kammerkoret Borre Vocale er klare for sin tradisjonelle julekonsert i Borre kirke og lover å skape god julestemning i den vakre kirken. Koret teller for tiden 20 dedikerte sangere, og de har et stort repertoar med julesanger fra inn- og utland å by på. Fra Tyskland kommer flere sanger av Martin Luther og den populære engelske komponisten John Rutter er representert med to sanger. Disse er oversatt til norsk. Ellers blir det bl.a. Christmas carols, et vakkert Ave Maria og noen av de nyeste julesangene som «Nordnorsk julesalme», «Himlen i min famn» og «Himmel på jord». Publikum skal også få bli med i noen kjære julesanger. Kantor Eli Rudland Næss dirigerer koret i tillegg til å akkompagnere koret på orgel, og hun er også solist i orgelverk av Bach og Mendelssohn. Korets pianist er Thor Arvid Næss, og sangsolister kommer fra Borre Vocales egne rekker. Sokneprest Carl-Ove Fæster er konferansier. Inngangsbilletten er for kr. 200 for voksne og kr. 100 for barn/studenter. Denne kjøpes ved inngangen, enten med kontanter eller med vipps. Velkommen til stemningsfull konsert!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake