Bukkene Bruse på Badeland
januar 27

Bukkene Bruse på Badeland

Vis


  •  
    27 . januar
    klokken 2018-01-27T13:00:00.0000000Z til 2018-01-27T14:00:00.0000000Z
  •  
    Bakkenteigen Kulturhus


Victoria Productions AS presenterer BUKKENE BRUSE PÅ BADELAND De tre Bukkene Bruse skal som vanlig til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland. Hva er nå dette for noe rart? Kanskje det er noe morsomt og spennende? Dette må prøves. Morsomt er det og det blir sannelig spennende også, for Trollet har blitt lei av å sitte under brua å vente. Og når det kommer Troll til Badeland, blir det både spennende og vått! Eventyret om Bukkene Bruse på Badeland har, som seg hør og bør, vært en eventyrlig suksess i Riksteatrets dukketeaterversjon. Og nå kommer en splitter NY PRODUKSJON av denne moderne klassikeren for barn til Bakkenteigen kulturhus med skuespillere i alle roller. NB! Fare for Troll... Etter forestillingen kan alle som har lyst få møte Bukkene Bruse Varighet ca. 45 minutter Dramatisering – Tine Thomassen Regi – Bjørn Sæter Musikk – Marius Podolski Scenografi – Per Olav Austdahl Kostymer – Marianne Forsberg Masker – Ingfrid Hvasset
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake