Dungeons and Dragons, en introduksjonskveld
januar 25

Dungeons and Dragons, en introduksjonskveld

Vis
Mange har hørt om "Dungeons and Dragons" (gjerne forkortet til "D&D"), det eldste pen og papir rollespillet, nå er ute i 5. utgave. Kanskje du er nysgjerrig etter å ha sett dem spille det i "Stranger Things", eller episoden av "Community" som handlet om det? Kanskje du har fått med deg at Vin Diesel, Judi Dench, Patricia Day og Joss Whedon alle sammen spiller rollespill? En ting er å ha hørt om det, noe annet er å faktisk prøve det selv. Nå er det enklere enn noensinne! For i samarbeid med Spillekveld på 37 :) arrangerer vi "Dungeons&Dragons" - Introduksjonskveld! Denne kvelden får deltakerne anledning til å rollespille helter i et fantasyunivers. Deltakerne kan enten få utdelt ferdige roller eller lage sine egne fra bunn av med assistanse fra drevne rollespillere. Man trenger hverken bakgrunnskkunnskap eller eget utstyr for å være med. Arrangementet er gratis! Foto: Karl Thomas Hjelmervik
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake