Julekonsert -
desember 10

Julekonsert - "Englesang i adventstid"

Vis


  •  
    10 . desember
    klokken 2017-12-10T16:00:00.0000000Z til 2017-12-10T17:30:00.0000000Z
  •  
    Horten kirke


Julekonsert "Englesang i Adventstid" Englesang fra små og store i Horten kirke Tradisjon tro går Horten kirkekor og Vokalseksjonen fra Horten kulturskole sammen for å skape julestemning i Horten kirke i adventstiden. Korister i alle aldre vil fylle kirkerommet med kjente og mindre kjente julesanger nå som julen skal synges inn i Horten kirke. I år som tidligere år samarbeider Horten kulturskole og Horten menighet om den tradisjonelle julekonserten i Horten kirke. I tillegg til korsang blir det mulighet for å synge med på flere kjente julesanger, og diakon Anne karine Jordsmyr vil dele adventstanker med oss. Med englesang fra små og store struper vil de som finner veien til Horten kirke på Karljohansvern søndag 10. desember bli servert en variert og ekte julekonsert, og det garanteres for julestemning! Det er gratis å komme inn!!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake