Ladies & Gentlemen spiller på Saxon King Lørdag 21. April
april 21

Ladies & Gentlemen spiller på Saxon King Lørdag 21. April

Vis


Ladies & Gentlemen er et band som zoomer inn på året da «the greatest rock n roll band in the world» kanskje hadde sin aller beste periode. I forkant hadde Stones utgitt klassikerne Beggars Banquett, Let It Bleed og Sticky Fingers. Våren 1972 ga de ut en fjerde klassiker, Exile On Main St. Etter det sparket de i gang sin Nord-Amerika turne. Turneen var en formidabel success og den ble et fenomen i seg selv, og Stones satte standarden på alle tenkelige og utenkelige måter. Men aller viktigst, 1972 versjonen av The Rolling Stones var kanskje den beste noen sinne. Ladies & Gentlemen har holdt stø kurs fra den første konserten sommeren 2012 og det har siden den gangen blitt mange konserter på både mindre klubber og større festivaler Ladies & Gentlemen har tatt bandnavnet fra konsertfilmen med samme navn, som hadde premiere i 1974, men som viser opptak fra turneen i 1972. Filmen ble reutgitt på DVD i 2010 og det ble gnisten til dannelsen av dette bandet. We know, its only rock n roll, but we love it! Ladies & Gentlemen består av: Sindre Matre - gitar Dag Molteberg - gitar Totto Johansen - gitar Bjørn Sandnes - bass Dag Bergersen - vokal Pål Andreassen - keyboard Bent Sundstøl - trommer
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake