Lansering av HortenLove’s digitale plattform på Glassmagasinet!
februar 14

Lansering av HortenLove’s digitale plattform på Glassmagasinet!

Vis
HOLD AV DATOEN! Endelig lanserer HortenLove sin egen digitale plattform! Vi håper derfor på å se deg på Glassmagasinet onsdag 14.febraur fra kl.18.00. Dette blir bokstaveligtalt HortenLOVE med lanseringsdag på selveste Valentines day 😉 Mer info om arrangementet kommer, så følg med! Den digitale plattformen er et prosjekt som har foregått i lang tid. Vi har nettopp hatt en betaperiode hvor en stor gruppe Hortensfolk har fått teste ut og kommet med tilbakemeldinger på plattformen. Nå blir den endelig åpen for alle! I løpet av kvelden vil du blant annet: • Få info om hvorfor Horten kommune trenger en digital plattform, hvordan få maks utbytte av den, og mulighetene den byr på. Arrangementet er selvfølgelig gratis, og alle er hjertelig velkommen!
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake