Nordisk vikingmarked Borrekaupangen
juli 6

Nordisk vikingmarked Borrekaupangen

Vis


  •  
    6 . juli
    klokken 2018-07-06T09:00:00.0000000Z til 2018-07-08T15:00:00.0000000Z
  •  
    Horten, Norway


Den første helgen i juli er det tradisjonsrike markedet på Prestegårdsstranda på nytt åpent for skuelystne vikingtidsentusiaster. La sansene leke med inntrykk fra vår fjerne fortid, mens du nyter den magiske stemningen i Borreparken! Den lokale vikingtidsgruppen Borre vikinglag arrangerer et av de største vikingmarkedene i Nord-Europa, hit kommer handelsmenn fra hele kontinentet; musikere, krigere, håndverkere, gjøglere og mere til, for å gi deg en ekte og spennende opplevelse av vikingtiden. Inngangsbilletten til markedet inkluderer også besøk til Midgardsenteret, Vikinglekeplassen og Gildehallen. Midgard selger billetter til markedet i resepsjonen og utenfor senteret. Se www.borrevikinglag.com for mer informasjon om markedet og praktiske spørsmål.
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake