ØNV Akkordseminar 2018 m/ Lars Martin Myhre
februar 23

ØNV Akkordseminar 2018 m/ Lars Martin Myhre

Vis
Gå ikke glipp av denne herlige helgen 23. - 25- februar full av uhemmet læring og visesang i trivelig miljø sammen med andre låtskrivere. Lars Martin Myhre underviser og leder Master Class. a) Deltakeravgift (over 31 år): kr 2 700 per deltaker (i leilighet/ dobbeltrom) kr 600 ekstra for enkeltrom. b) Deltakeravgift < = 30 år/student/trygdet kr 900 per deltaker (i leilighet/ dobbeltrom) kr 600 ekstra for enkeltrom. c) Deltakeravgift u/ overnatting: kr 1 800 per deltaker (NB! Inkluderer alle måltider) Deltakerne får tildelt eget teorihefte som Lars Martin har utarbeidet. Alle kan sende inn eget materiale på forhånd. Det blir lagt opp til Master Class og gruppejobbing. Åpen Mikrofon og Bar begge kveldene. Påmelding så raskt som mulig og innen fredag 26. januar til ostnorsk@viseforum.no
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake