Panama og Paradise papers
januar 31

Panama og Paradise papers

Vis
3. april 2016 ble det lekket en stor mengde dokumenter, kalt "Panama papers", som viste at et stort antall bedrifter og personer med hemmelige kontoer i såkalte skatteparadis. I 2017 fant en ny lekkasje sted, dokumentene fikk navnet "Paradise papers". Per Kristian Aale kommer denne kvelden for å ta et dypdykk i hvordan "Paradise papers" oppsted, og hvordan journalistene jobbet for å avsløre hvordan systemet fungerer. Hvilke konsekvenser har saken fått og vil få fremover? Aale viser bilder, videosnutter og annet visuelt materiale. Vi får et innblikk i jakten på korrupte næringslivsledere og en statsminister som blir tatt med buksene nede... Billetter kr. 50,- Foto: Magnus Knutsen Bjørke
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake