Åpningsvisning: Touch of Evil (& quiz)
mai 30

Åpningsvisning: Touch of Evil (& quiz)

Vis


  •  
    30 . mai
    klokken 2018-05-30T16:30:00.0000000Z til 2018-05-30T19:30:00.0000000Z
  •  Touch of Evil åpner med en av filmhistoriens mest berømte, lengste og beste tagninger, en utrolig kjøring- og krantagning som krysser grensen mellom Mexico og USA. En bil som også krysser grensen eksploderer, og en rik amerikaner og elskerinnen hans omkommer. En mexikansk narkotikaagent, Mike Vargas (Charlton Heston) er på bryllupsreise med sine kone, spilt av Janet Leigh, men finner denne saken mer interessant. Den amerikanske politimannen Hank Quinlan, i Orson Welles´ fantastisk grusomme skikkelse, etterforsker også saken – på en annerledes og langt mer effektiv måte. Så effektiv at det egengtlig ikke er så nøye om rett mann blir tatt, eller snarere er det viktig at det ikke er rett mann som bli tatt.
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake