St. Patrick's Day // Plastic Paddies // Horten
mars 17

St. Patrick's Day // Plastic Paddies // Horten

Vis


Plastic Paddies feirer Saint Patrick's Day på Saxon King! ☘️ Den 17. mars er Irlands nasjonaldag, og i år faller den på en lørdag ... Kan det bli bedre?! 🇮🇪 🍻 Plastic Paddies kommer hjem til Horten og er klare for dans, allsang og høy flaskeføring. Og JA, det blir grønt øl i år også ;) Bandet går på scenen 22:30 Billetter forhåndssalg 100,- + avgift Billetter i døra 150,- Aldersgrense 20 år Plastic Paddies ble grunnlagt i Horten i 2010, og har opparbeidet seg en solid kompetanse på og kjærlighet til irsk og skotsk keltisk folkemusikk. Med dype røtter i tradisjon, men også musikalsk fryktløshet, har bandet spilt i mange av kongerikets små og store kroker. Et av de ferskeste eventyrene plantet Paddie-flagget Longyearbyen på Svalbard. Allikevel er tradisjonen med å komme hjem til Horten for å feire Saint Patrick's Day et av årets høydepunkter! Vi gleder oss. Bandets medlemmer: Jon Anders Bjerva - Fløyter og vokal Kristian Qvam Karlsvik Dugstad - Gitar og vokal Ingeborg Rudland Næss - Kontrabass og vokal Kim Terje Akselsen - Trommer
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake