The Trombones spiller Ramones It`s Alive
desember 27

The Trombones spiller Ramones It`s Alive

Vis


"The Ramones played the Rainbow Theater in London on December 31, 1977. The show became It's Alive, which was released in April 1979. It's Alive is considered one of the best punk records of all time. Enjoy." Siden det er 40 år siden tidenes live album blei unnfanget tar like gjerne The Trombones å spiller albumet i sin helhet på Artilleriverkstedet i Horten. Med seg på lasset stiller en a hortens best bevarte hemmligheter The Cowshead Boys pluss at Vidar Rugseth spiller ei jokke låt eller to aukustisk. På denne kvelden blir det muligheter for å rocke a seg litt ribbe fettet! GABBA GABBA WE ACCEPT YOU ONE OFF USS... The Trombones The Cowshead Boys Vidar Rugseth https://www.youtube.com/watch?v=Sp3zaeOyL7Q&feature=share
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake