Vinterferieaktiviteter for barn
februar 19

Vinterferieaktiviteter for barn

Vis


Hele vinterferieuka holder vi åpent - altså hver eneste dag mandag til søndag i uke 8, kl 11-16! I ukedagene tilbyr vi gratis aktivitet for barn kl 12-15: *Få et hemmelig oppdrag du skal fotografere, lån kamera av oss og print ut et av bildene! Du kan få det med deg hjem eller la det henge på utstilling *Klipp og lim og lag en kollasj med utgagspunkt i bilder fra museets samling! *Voksne og barn oppfordres til å gå på jakt i utstillingen Bending the Frame med egen spørsmålsgaid (også lørdag og søndag) *Lån bildelottokort og se om du kan finne igjen bildebitene i utstillingen (også lørdag og søndag) Det nærmer seg også siste mulighet til å få med seg utstillingen Bending the Frame som gir masse rom for diskusjon og refleksjon. Gratis inngang for barn under 18 år Koselig kafé med kaker, brus og kaffe/te
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake