Wien og vals
mars 22

Wien og vals

Vis


La deg forføre av valsen, underholde av operetten og fascinere av musikken fra det 20. århundre, med Wien som omdreiningspunkt. Utøverne tar deg med til dunkle kabaretscener, storslåtte ballsaler, opp over hustakene blant fuglene og ut i naturen. Wien har vært et mekka for den klassiske kunstmusikken i århundrer, og er kanskje særlig forbundet med wienervals og festmusikk. Wien og vals tar utgangspunkt i wienervalsen og operettesvisker, og setter dette i sammenheng med musikk fra den annen wienerskole. Med korte anektdoter og presise presentasjoner av stykkene, inviterer vi publikum inn i musikken. Utøverne har selv arrangert musikken for sin besetning, og byr på smektende fiolinobligater og vokale krumspring. Velkommen til wienerfest! Musikken er komponert av Strauss-brødrene, Lehàr, Kreisler, Berg og Schönberg. Utøvere: Ingrid Vetlesen, Marita Kjetland Rabben, Silje Bugjerde Bagge
Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake