Førpremiere: Karsten og Petra på Skattejakt
juli 5

Førpremiere: Karsten og Petra på Skattejakt

Vis


  •  
    5 . juli
    klokken 2018-07-05T13:00:00.0000000Z til 2018-07-05T15:00:00.0000000Z
  •  
    https://www.facebook.com/NordiskFilmKinoHorten/


Torsdag 5. juli er det Superlangdag i Horten og i den forbindelse får vi en eksklusiv førpremiere av den syvende og siste filmen om Karsten og Petra! Filmen har premiere 10. august, så her har alle barn og voksne mulighet til å se filmen en hel måned før resten av Norge!

 

Finn frem Sjørøverantrekket og bli med Karsten og Petra på skattejakt! Det blir også en egen skattejakt i byen etter filmen for de som ønsker dette.

 

Om filmen: 

Karsten og Petra koser seg med å bade, samle skjell, bygge sandslott, fly med drage, fiske krabbe og sløye fisk. På stranda finner de boks som morfar gravde ned da han var liten, sammen med sin bestekamerat, Alfred, som han ikke har sett på 65 år. Det er en tidskapsel, med gamle, rare saker, og en mystisk rebus. Nå begynner en spennende skattejakt for Karsten og Petra! Underveis finner de ut om menneskene som bor på øya og hvordan livet var der i gamle dager. Skattejakten leder dem til en stor overraskelse...

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake