Gallapremiere: Ocean's 8
juni 22

Gallapremiere: Ocean's 8

Vis


  •  
    22 . juni
    klokken 2018-06-22T16:00:00.0000000Z til 2018-06-22T19:00:00.0000000Z
  •  

Vi inviterer til gallapremiere på Ocean's 8 fredag 22. juni klokken 18:00 (filmstart 19:00) 🎉😍

 

Vi ruller ut den røde løperen, tar på oss finstasen og oppfordrer alle kvinner og menn til å kle seg opp denne kvelden når vi endelig skal få se hva som skjer når en gruppe kvinner går sammen for å planlegge og utføre det ultimate kuppet i New York.

 

Om filmen:

Vinden har snudd og det er en helt ny "Ocean's", når en gruppe kvinner går sammen for å planlegge og utføre det ultimate kuppet i New York.

 

Fem år, åtte måneder og tolv dager.. det er hvor lenge Debbie Ocean (Sandra Bullock) har brukt på å planlegge det største ranet i hennes liv. 

 

Hun vet akkurat hva som må til - en gruppe med de beste av de beste innen deres område. Debbie og hennes partner-in-crime Lou Miller (Cate Blanchett), går sammen for å rekruttere en gjeng med spesialister: gullsmeden Amita (Mindy Kaling); gate naskeren Constance (Awkwafina); familiekvinnen Tammy (Sarah Paulson); hackeren Nine Ball (Rihanna); og motedesigneren Rose (Helena Bonham Carter). 

 

Målet er diamanter til 150 millioner dollar, som kommer til å henge rundt halsen på den verdensberømte skuespillerinnen Daphne Kluger (Anne Hathaway), som vil være midtpunktet på årets arrangement, the Met Gala.

 

Ses! ❤️

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake