Gratiskonsert i Horten gjestehavn - Meg og kammeraten min
juli 5

Gratiskonsert i Horten gjestehavn - Meg og kammeraten min

Vis


  •  
    5 . juli
    klokken 2018-07-05T16:00:00.0000000Z til 2018-07-05T17:00:00.0000000Z
  •  
    Horten Gjestehavn


Havna fyller 160 år og feirer med gratiskonsert i vårt nye bryggeamfi i Horten gjestehavn.

 

Meg og kammeraten min skal først spille på Vervenfestivalen, og torsdag 5. juli på Superlangdagen kommer de tilbake til Horten for å skape ellevill humor, kreativitet og store musikkopplevelser for små mennesker!

 

Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm.

 

Meg og kammeraten er Martin Hafors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten).

 

Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist, arrangør og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist.

 

Dagens Næringsliv skrev nylig at Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk, men det er kanskje på konsert at de virkelig briljerer med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering.

 

VELKOMMEN TIL GRATIS UTEKONSERT I HORTEN GJESTEHAVN!

 

Varighet: ca 1 time

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake