Hvem er du?

Fredagsinnlegget hvor vi på en morsom måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk!
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-06-29T17:51:46.0000000Z

Navn:
Gunhild Paalgard

Kallenavn:
Har vel egentlig ikke noe kallenavn. Det gir jeg derimot til ungene mine.

Alder:
Snart 38.

Sivilstatus:
Godt gift, mor til fire barn.

Hobby / interesser:
Bra engasjert i teater for barn og unge, skulle gjerne prioritert mer tid til å gå på flere forestillinger selv. Så er jeg en ihuga te- og urtedame. Jeg er oppvokst ”på fjellet”, så noen turer i naturen må jeg også ha.

Yrke:

Lærer på ungdomsskole.

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?
Da jeg var liten syntes jeg Gunhild var så gammeldags og oldermor-aktig. Av en eller annen grunn likte jeg navnet  Maria Magdalena, det var veldig nydelig! Nå er Gunhild helt supert. Det er et slektsnavn, og det er fint.

Hvilken superkraft ville du helst hatt?
Jeg tror det ville vært veldig spennende å kunne reise i tid! En litt mer praktisk superkraft måtte være å ha en uendelig kilde av tålmodighet og løsningsorienterte tanker.

Hva tar du på deg først når du kler på deg?
Undertøy. Veldig praktisk å begynne med det.

Hvilken solfaktor bruker du?
Alt fra 15-30.

Er du A eller B- menneske?
Et B-menneske som drømmer om å stå opp med et smil, til tidlige morgener med fred og ro...

Hva er det første du sa i dag?
”God morgen lille tangsprell! Har du sovet godt?” Henvist til minstemann i huset.  

Hvor er det fineste stedet i Horten?
Som innflytter går jeg fortsatt fra steder til steder og bare ”Ååå, så fint! Se de rosene! Se på havet og horisonten, alle strendene... de gamle husene, brosteinen i gata og svære gamle trær. Hvitveisen langs kyststien om våren! Tenk at vi bor her!” Vi giftet oss på Borrehaugene, så det området har nok en spesiell plass i hjertet.

Tilbake
Annet Innhold