Midgard sommerskole 8-12 år, arkeologi-camp 2018
juni 25

Midgard sommerskole 8-12 år, arkeologi-camp 2018

Vis


  •  
    25 . juni
    klokken 2018-06-25T10:00:00.0000000Z til 2018-06-25T11:00:00.0000000Z
  •  
    midgardvikingsenter


Unik sommerskole for barn 8-12 år!

 

«Stig opp i otta om du 

rikdom vil røve. 

Sjelden vinner den sovende 

seier.» Håvamål

 

Sov ikke bort ferien! Bli heller med på en reise tilbake til vikingtiden! 

 

Vikingene var modige, eventyrlystne og kreative mennesker, og på campen utforsker vi og lærer om deres skikker, hverdagsliv og kamper på en spennende og lærerik måte. Vi gjentar suksessen fra i fjor og har iår et enda større fokus på den spennende kulturhistorien på Borre med flere nye aktiviteter. 

 

Arkeologi-campen kombinerer vitenskap med lek og opplevelse. Barna blir kjent med ulike yrker som jobber sammen for å skaffe kunnskap om vikingtiden. I løpet av fem dager siste uken i juni skal barna grave i jord fra en ekte gravhaug, prøve mange håndverksteknikker, leke vikingleker, smake på vikingmat og lage sin egen utstilling.

 

Aktivitetene på campen vil foregå både på senteret, på vikinglekeplassen, i Borreparken og i Gildehallen. Det er levering av barna mellom kl. 08.45 og 09.00. Henting skjer mellom kl. 15.10 og 15.30. Den siste dagen 29.6, kl. 15.30-16.30, inviterer vi foresatte til å delta på åpning av barnas egen arkeologiske utstillinger, der det også serveres enkel vikingmat.

 

Campen er for deg fra det året du fyller 8 til og med det året du fyller 12. 

 

Lederen for sommerskolen, Anne Gustafson, har relevant utdanning, lang erfaring fra arbeid med barn og unge, erfaring fra sommerskole og godkjent førstehjelpskurs. 

 

Pris kr. 1950,- per barn. 

 

Påmeldingsfrist: 20. juni. 

 

For påmelding send e-post til anne.gustafson@vestfoldmuseene.no Oppgi følgende informasjon: fullt navn, fødselsdato og adresse på barnet, samt navn, adresse, epost (til mer informasjon og faktura) og tlf.nr til foresatte. 

 

Først når faktura er betalt innen betalingsfristen 20. juni, er plassen sikret.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake