Mundi i Knut
juni 24

Mundi i Knut

Vis


  •  
    24 . juni
    klokken 2018-06-24T17:00:00.0000000Z til 2018-06-24T19:00:00.0000000Z
  •  Mundi kommer til Norge og selvfølgelig kommer de til Knut.

 

"Mundi" fra "Mundus" - betyr verden, universet, kosmos, så enorme og fri. Navnet gjenspeiler musikken deres, som kan være svevende, til tider, med bruk av lange stryk med bue på kontrabassen, og gitaren med fine fingerspillsmønstre basert på flotte harmonier. Vokalisten og bandlederen Dorota Kołodziej har erfaring fra teaterscenen (Senter for teaterpraksis “Gardzienice”, Polsk teater i Warszawa, Wybrzeze Teater i Gdansk, National Opera i Teheran, samt amfiteatre i Hellas og Spania) i Polen, men har også erfaring som jazzsangerinne (Orkester av representanten for den polske hæren og Big Band). Med sin bakgrunn fra teaterscenene fremstår hun eksentrisk og levende på scenen som sangerinne. Låtene deres er både på polsk og engelsk. De har et repertoar på både selvskreven musikk og covere som de har arrangert til sitt eget.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake