Western
juni 27

Western

Vis


  •  
    27 . juni
    klokken 2018-06-27T17:30:00.0000000Z til 2018-06-27T20:30:00.0000000Z
  •  
    Horten Filmklubb


WESTERN av Valeska Grisebach, 2017

 

En gruppe tyske bygningsarbeidere ankommer den bulgarske landsbygda. De skal sette opp et vannkraftverk ute i det øde landskapet.

Som en moderne cowboy rir arbeideren Meinhard inn til nærmeste tettsted. Han er åpen og nysgjerrig og ønsker samarbeid og vennskap. Kulturkrasj, språkproblemer og krangling om lokale kvinner skaper imidlertid en anstrengt stemning. Med en gammeldags western-atmosfære i et moderne, fragmentert Europa er filmen et studium i maskulinitet.

Filmen er produsert av MIN PAPPA TONI ERDMANN-regissøren Maren Ade og de to filmene har noe til felles: viljesterke tyskere i et land lenger øst kommer i konflikt med lokalbefolkninga. Valeska Grisebach har et eget blikk for internt maktspill, pinlig taushet og ikke minst rørende forsøk på tilnærming og åpenhet når vi minst venter det.

 

WESTERN av Valeska Grisebach

Bulgaria / Tyskland / Østerrike 2017

Manus: Valeska Grisebach

Språk: bulgarsk/engelsk/tysk

Lengde: 2 t. 1 min.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake