Sommermatiné i Horten kirke - Orgelmatiné
juli 22

Sommermatiné i Horten kirke - Orgelmatiné

Vis
Søndagsmatinéer i Garnisonskirken på Karljohansvern i sommersesongen

 

På sommeren er det et yrende liv ute på Karljohansvern, både av folk som besøker museene og Garasjetorget, kaféene og galleriene, men også av folk som utnytter den flotte naturen, badestrendene eller besøker festningsanleggene.

 

Horten kirke ligger midt på Karljohansvern og dermed også midt i dette yrende folkelivet på sommeren. Kirken er en viktig kulturbærer på Karljohansvern med lange tradisjoner, og med bakgrunn i dette tilbys det en konsertserie med gratis søndagsmatineer på sommeren, slik at folk som bruker søndagen sin på Karljohansvern også kan få en flott musikalsk opplevelse. Horten kirke har et meget bra nyrestaurert orgel, et fint flygel, nydelig akustikk og er skapt for gode konsertopplevelser. 

 

Første konsert er søndag 10. juni kl. 1400, og deretter blir det annenhver søndag gjennom sommerferien. 

 

Utøver søndag 22. juli: Aare-Paul Lattik, orgel.

Han spiller orgelmusikk av bl.a

Vierne,Durufle, Bach,Lattik og Lazzeri 

 

Konserten er gratis!! 

Horten kirke er åpen fra kl. 1200 de søndagene det er matinékonsert.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake