Buicken - Et stjernelag i Artilleriverkstedet!
november 10

Buicken - Et stjernelag i Artilleriverkstedet!

Vis


  •  
    10 . november
    klokken 2018-11-10T19:00:00.0000000Z til 2018-11-10T01:00:00.0000000Z
  •  
    Artilleriverkstedet

Amund Maarud, Mathias Eick, Lars Saabye Christensen og Tom Stalsberg kommer til Artilleriverkstedet!

 

Våren 2018 er denne gjengen aktuelle med ny utgivelse. Det blir et album bestående av dikt, fortellinger og stemninger som er tonesatt av landets fremste musikere. Buicken har en fantastisk tilstedeværele, det treffer bredt, er morsomt, rått, og utfordrende - alt i en forestilling!

 

Buicken er ikke et band. Buicken er ingen bruktbil. Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues, bluegrass, folketoner, improvisasjoner og tre milligram alvor i bagasjerommet.

 

Forestillingene består av fortellinger, fortellinger tonesatt av musikk, i tillegg til deler med soloinnslag fra musikerne. Med andre ord, en allsidig forestilling som frir til unge som gamle, litteratur- og musikkfolk, men også andre som er opptatt av de gode tingene i livet - ærlige beretninger og unike fortellinger. Buicken er uformell, Buicken er for alle.

 

Saabye Christensen og Stalsberg er de to som står for tekstene, som leser tekstene og ellers henger med musikerne som best de kan. - Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi. Dur er døden, moll er moro.

 

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake