Det er ikke deg det er noe galt med!
september 9

Det er ikke deg det er noe galt med!

Vis


  •  
    9 . september
    klokken 2018-09-09T08:00:00.0000000Z til 2018-09-09T14:00:00.0000000Z
  •  "Det er ikke deg det er noe galt med!" 

Kurs for par der den ene eller begge har vokst opp med foreldre som strevde med livsutfordringer som rus, psykiske lidelser, vold osv. 

 

Fellestrekk er at foreldrene var mer opptatt av å dekke egne behov enn barnas. Barn i slike familier må ofte ta ansvar for både søskens og foreldrenes behov samtidig som de skal ivareta egne. Konsekvensene av en slik barndom kommer ofte til syne når man blir voksen og skal inngå varig og nær relasjon i et parforhold og familieliv. 

 

Samspill etablerer seg som mønster i parforholdet – vi er mer eller mindre forutsigbare i måten vi er sammen med - og kommuniser med partneren vår. Mønster vi lærer i oppveksten, tar vi som regel med oss inn i voksenlivet – til glede og besvær. 

 

Kurset bygger på Meg i samspill-modellen, som hjelper oss til å forstå hvordan mønstrene oppsto og hvilken funksjon de hadde. Modellen hjelper oss også til å se hvordan samspillet i parforholdet og familien påvirkes i dag.

 

Ved å utforske hva som ligger bak samspillsutfordringene, og jobbe med å etablere nye samspillsmønster erfarer vi at par får en ny og bedre plattform å bygge forholdet på.

 

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake