Fototur til Horten
august 19

Fototur til Horten

Vis


  •  
    19 . august
    klokken 2018-08-19T09:00:00.0000000Z til 2018-08-19T15:00:00.0000000Z
  •  
    https://www.facebook.com/fredrikstadfotoklubb/


Da er vi igang igjen :-) 

Vi startet opp med et besøk på Fotografiets dag i Horten. Preus fotomuseum arangerer dette hvert år, og arrangementet varer i 3 dager. Årets gjennomgangstema er musikkfotografi. Vi drar over på søndag, men det er fullt mulig å få med seg enda mer fra fredag til søndag. Årets fotofestival utvides med flere og mer synlige utstillinger, både i containere og i ledige lokaler på området, og flere foredrag. 

Samarbeidet med Horten Mat & Ølfestival gir besøkende to festivaler i en billett, og rik tilgang på mat, drikke, konserter og god festivalstemning, I fjor var det masse god mat og drikke der (dette koster selvfølgelig ekstra...)

Det koster kr 100,- for inngang per dag. 

Vi satser på 11-ferja fra Moss dvs vi bør dra kl 10.00 fra St.Croix huset. Det er mulig å parkere i Moss og gå fra ferja opp til Karljohansvern. Det er gratis for gående på ferja, koster kr 172,- for bil, en vei. 

For mer info se http://www.preusmuseum.no/Utforsk-museet/Arrangementer/Fotografiets-dager

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake