Hvem er du?


Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-08-10T15:00:03.0000000Z

Navn:

Børre Tommy Jacobsen

Kallenavn:

Har ikke noe kallenavn, men trenger det heller ikke. Jeg er den eneste med denne navnekombinasjonen.

Alder:

53 år

Sivilstatus:

Gift med Hilde. Henne traff jeg i 1984 og det er jeg veldig glad for!

Hobby / interesser:

Jeg har ingen skikkelige hobbyer, men veldig mange interesser. Etter at politikk tok all tid i mange år, har jeg fått tid til mange av disse interessene. Bl.a. er vi snart ferdig med totalrestaurering av huset. Reising, lesing og musikk bruker jeg en del tid på, det samme gjør jeg med sport. Liverpool en nok mer enn bare interesse er jeg redd, nærmere en lidenskap.

Yrke: 

Salgs- og driftsansvarlig på RS Noatun

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete? 

Er den eneste som heter nettopp det jeg gjør og har ikke noe behov for å bytte navn.

Hvilken superkraft ville du helst hatt? 

Har aldri drømt om noen superkraft, men dersom jeg ble velsignet med en «superkraft» så ville jeg ønske meg evnen til å få folk til å lytte til det som ble sagt. Tror at det kunne bidratt til å hindre mange konflikter og gjort verden til et bedre og tryggere sted.

Hva tar du på deg først når du kler på deg? 

Bokseren, hver gang

Hvilken solfaktor bruker du?

Faktor 15, men jeg er nok litt for dårlig til å smøre meg

Er du A eller B- menneske? 

JA! (sent i seng og tidlig oppe)

Hva er det første du sa i dag?

God morgen var faktisk det første jeg sa.

Hvor er det fineste stedet i Horten?

Umulig å velge, så mange flotte steder i Horten.

Nyter å være hjemme, men trives også godt på Langgrunn, på Karljohansvern, på kyststien fra Horten til Åsgårdstrand, på Løvøya – og oppramsingen burde jo bare fortsette men jeg stopper der

Tilbake
Annet Innhold