Sanna Sarromaa om norske tabuer
august 31

Sanna Sarromaa om norske tabuer

Vis
Master i faglitterær skriving i samarbeid med biblioteket inviterer til et møte med forfatter og samfunnsdebattør Sanna Sarromaa. Sanna er kjent for sine friske kronikker i avisene, og har vakt mediestorm med utspill om norske mødre, nynorsk og det norske likhetstyranniet. Med boka "Norske tabuer" ønsker hun å rokke ved konformiteten og kollektivismen som hun mener truer med å gjøre oss alle akkurat like, og like dumme, i dette landet. Sanna Sarromaa utfordrer våre etablerte sannheter med sitt finsk-norske blikk på samfunnet, men gjør det med kjærlighet til norske menn i bunad, til dugnad og alt som er bra med verdens beste land. 

(Omtalen hentet fra Spartacus forlag).

 

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake