Stephan Heidenstrøm spiller på intimscenen
august 24

Stephan Heidenstrøm spiller på intimscenen

Vis


  •  
    24 . august
    klokken 2018-08-24T21:00:00.0000000Z til 2018-08-24T01:00:00.0000000Z
  •  
    Saxon King


Stephan Heidenstrøm (vokal / gitar) er tilbake på Saxon King fredag! Kom og start helgen med massevis av god livemusikk og hyggelig selskap på Saxon King!

Om Stephan:

"Stephan Heidenstrøm er en låtskriver og artist som har skapt glede rundt om det ganske land siden starten av 2000-tallet. Han spiller alt fra sine egenskrevne låter til coverlåter som alle kan synge med på og reportearet hans er stort. Du finner alt fra CCR, Cat Stevens og Greenday til Bruno Mars, Gavin DeGraw, Killers og alle de norske hitene på listen hans. I tillegg til å ofte være hovedartisten for kvelden varmer han også opp scenen for alt fra standupkomikere til store band eller artister som bl.a. Postgirobygget, Jonas Fjeld, Hellebillies og Ole Paus.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake