Baardsen (solo) på Fredagsknut
oktober 12

Baardsen (solo) på Fredagsknut

Vis


  •  
    12 . oktober
    klokken 2018-10-12T17:00:00.0000000Z til 2018-10-12T19:00:00.0000000Z
  •  
    https://www.facebook.com/KnutHorten.no/


Fredag 21. September 2018 er BAARDSEN klar med sitt andre album ”Sopp under fasaden”. 12 Oktober spiller han solokonsert på "Fredagsknut".

 

Albumet inneholder bl.a radiosinglene ”Sånn som du gjorde før”, ”Perfekt” ,”1995” og "Håpet" singler som

har fått utstrakt spilletid på flere lokalradiostasjoner, NRK P1 og har vært å finne på spillelister som NPS music og New Nordic Indie. 

 

I etterkant av albusmlippet legger Baardsen ut på en ambisiøs albumslippturné, en signingsferd som besøker store deler av landet i både solo og bandformat.

 

”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livet…..” 

https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

 

Baardsen albumdebuterte med «Skygger fra ei aen tid» på Nordic records i 2015. Albumet fikk god mottakelse av anmeldere og flere av singlene ble listet på spillelister og hadde lokal og nasjonal radiospilling rundt omkring i Norge. Trond Helge Bårdsen mottok i mars 2017 både arbeidsstipend fra tekstforfatterfondet og Tono i forbindelse med komponeringen av sitt andre album ”Sopp Under Fasaden”.

 

CC: 150,-/50,- (under 18)

 

Baardsen på spotify:

https://open.spotify.com/artist/0K1jxLWGXLWAnxi0ifYmon?si=nwYExNkcRz-JsIX_X4C3dg

Baardsen facebookpage:

https://www.facebook.com/BaardsenNorway/

Baardsen youtube:

https://www.youtube.com/user/trondbaardsen/featured

Baardsen nettside:

http://baardsenmusic.com

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake