Helaften med Frosk
oktober 13

Helaften med Frosk

Vis


  •  
    13 . oktober
    klokken 2018-10-13T17:00:00.0000000Z til 2018-10-13T21:00:00.0000000Z
  •  
    Publicom Scene


Denne konserten blir en fantastisk releasekonsert der Frosk spiller de gamle klassikerne samtidig som vi får oppleve de nye flotte sangene på den ferske plata Homo Erectus. 

 

Blitter kjøpes hos Tickemaster: https://www.ticketmaster.no/event/helaften-med-frosk-billetter/586535

 

Dørene åpner kl 19:00

Aldersgrense: 12 år

Billettpris: 350,-

 

OM HOMO ERECTUS:

Sjelden har vel uttrykket «den vanskelige andreplata» vært mer treffende. Mer enn 40 år har gått siden Frosk ga ut det legendariske albumet Kråker i lufta. Plata har blitt stående som et tidstypisk eksempel på 70-tallets radikale visebølge. Nå har det som begynte med noen forsiktige gjenforeningskonserter resultert i et nytt album. På Homo Erectus står småbyen i sentrum for de store spørsmålene. Det sosiale engasjementet er fortsatt tydelig til stede, men her er det også plass til lun humor, sår kjærlighet og tilbakelent sommerlykke. Homo Erectus er historien om Yamar og Ghada som legger ut på flukt fra tønnebombene i en liten gummibåt. Det er historien om havnearbeideren som nekter å ta regninga for kapitalens krise. Og det er historien om Horten, som tross alt er en dritfin by å bo i.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake