Næringsfrokost - autonomi
september 19

Næringsfrokost - autonomi

Vis


  •  
    19 . september
    klokken 2018-09-19T05:45:00.0000000Z til 2018-09-19T08:00:00.0000000Z
  •  
    https://www.facebook.com/naeringssjefen/


Autonomi er ett av dagens heteste buzzwords som vi leser og hører mye om både fra regjering, politikere og næringsliv. I Horten er imidlertid dette så mye mer enn fine ord og taler – her jobbes det allerede aktivt med nye autonome produkter og løsninger både på universitet, i industrien og innenfor forsvaret. En egen testarena for autonome fartøyer er under utvikling og det satses tungt på innovasjon og kompetanseutvikling.

 

Vi ønsker derfor i denne næringsfrokosten å sette fokus på at autonomi er en viktig mulighet for industrien i Horten. Kanskje den viktigste siden etableringen av Vestfold Radio-Elektro (Vingtor) og Simonsens Radiofabrikk (SIMRAD) dannet grunnlaget for en av Norges viktigste teknologiklynger som vi i dag kjenner som Eletronic Coast.

 

Vertskap og sponsor for næringsfrokosten er Sjømilitære Samfund, som vil diske opp med en god frokost fra kl. 0745.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTERTilbake