Næringsfrokost - autonomi
september 19

Næringsfrokost - autonomi

Vis
Autonomi er ett av dagens heteste buzzwords som vi leser og hører mye om både fra regjering, politikere og næringsliv. I Horten er imidlertid dette så mye mer enn fine ord og taler – her jobbes det allerede aktivt med nye autonome produkter og løsninger både på universitet, i industrien og innenfor forsvaret. En egen testarena for autonome fartøyer er under utvikling og det satses tungt på innovasjon og kompetanseutvikling.

 

Vi ønsker derfor i denne næringsfrokosten å sette fokus på at autonomi er en viktig mulighet for industrien i Horten. Kanskje den viktigste siden etableringen av Vestfold Radio-Elektro (Vingtor) og Simonsens Radiofabrikk (SIMRAD) dannet grunnlaget for en av Norges viktigste teknologiklynger som vi i dag kjenner som Eletronic Coast.

 

Vertskap og sponsor for næringsfrokosten er Sjømilitære Samfund, som vil diske opp med en god frokost fra kl. 0745.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake