"Natt i naturen" og "Kom deg ut-dagen" 2018

Med aktiviteter og opplevelser for store og små ble dette en stor suksess!
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-09-06T09:32:45.0000000Z

På ettermiddagen den 1. september samlet 60 barn og voksne seg på Knudsrød og inntok middagen utendørs, som en start på kvelden. Utover dette var det høyt aktivitetsnivå og barn og voksne hadde en uforglemmelig opplevelse en flott sensommerkveld på Knudsrød.

Det var lagt til rette for Orientering i skogen. Etterhvert da det ble mørkere var det refleksløype i skogen med lommelykt, og dette var en stor suksess!

Kveldsmat og frokost søndag utendørs var ren og skjær luksus i de fineste omgivelsene. Barn og voksne hadde en fantastisk opplevelse og har skapt minner for livet.

 

Natt i naturen gikk over til "Kom deg ut-dagen", søndag 2. september, på samme sted. Her møtte nesten 1000 barn og voksne opp i det fantastiske sommerværet!

Det var tilrettelagt med ulike aktiviteter for barna. Blant annet kunne de lage sine egne tau med hjelp av horten husflid. Norsk Folkehjelp var tilstede og hadde ulike aktiviteter rundt førstehjelp, og dette var både moro og lærerikt. Redningsselskapet var også der med båten Elias på land, noe som også var svært populært blant barna. 

For å lese om alle de andre festlighetene som dagen hadde å tilby, klikk her!

Tilbake
Annet Innhold