Den Russisk-ortodokse kirke
januar 20

Den Russisk-ortodokse kirke

Vis


  •  
    20 . januar
    klokken 2019-01-20T17:00:00.0000000Z til 2019-01-20T18:15:00.0000000Z
  •  Den kjente journalisten og historikeren Hans-Wilhelm Steinfeld kommer til Borre kirke for å holde foredrag om den russisk- ortodokse kirkes plass i russisk, sovjetisk og postkommunistisk historie.

Få – om ingen, har mer kunnskap om det russiske samfunn etter hans 18-årige virke som Moskva-korrespondent for NRK. Han er utdannet cand philol, studerte russisk og samfunnskunnskap og tok hovedfag i historie, I sitt yrkesliv har han fungert som journalist, historiker, forfatter og programleder med Russland som spesialfelt.

Det vil også bli innslag av russiske sanger ved Grigory Martyushenko. Han studerer for tiden klaver ved Barrat Due i Oslo, og har en lang merittliste som sølvgutt og sangsolist, er innehaver av Drømmeprisen, og ble i høst tildelt Horten kommunes kulturstipend. Publikum kan glede seg til en interessant kveld i kirken.

Billetter á kr. 200 kjøpes ved inngangen- kontant eller med vipps, og det er Kulturkomitéen for Borre sokn som står som arrangør.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake