Hvem er du?


Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-01-11T09:00:01.0000000Z

Navn:

- Cathrine Aashamar


Kallenavn:

- Jeg ble kalt Cathe før, men i sånn 6. klasse bestemte venninna mi seg for at det var for barnslig, så da ble det Kitti. Fortsatt noen få venner som kaller meg for det, men jeg introduserer meg selv som Cathrine i dag ☺


Alder:

- 26


Sivilstatus:

- Forlovet. Skal gifte meg med Andreas i august 2019!


Hobby / interesser:

- Film så klart! Jeg elsker å se på film og serier, og kan gjøre det i timesvis uten å bli lei. Da er det ganske greit å ha den jobben jeg har, hvor jeg har mulighet til å se masse film! Ellers er jeg veldig glad i å danse og er så heldig å få danse med en super gjeng på Verzatile Dansestudio. Jeg liker også veldig godt å gå turer på fjellet. Ellers er jeg veldig familiekjær og tilbringer masse tid med den fine familien min. 


Yrke:

- Kinosjef på Hortens fine kino. Verdens beste jobb! Ta turen innom så ses vi kanskje ☺


Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

- Jeg vil ikke bytte navn. Jeg syns jeg har det fineste navnet som fins. Cathrine med SE A TE HÅ. Kunne ikke blitt bedre!


Hvilken superkraft ville du helst hatt?

- Skulle ønske jeg var Wonder Woman.


Hva tar du på deg først når du kler på deg?

- Truse


Hvilken solfaktor bruker du?

- Som regel 30


Er du A eller B- menneske?

- Dette diskuterte jeg med min kjære her om dagen. Han er et definitivt et B-menneske, og jeg har nok blitt påvirket av han, hehe ☺ Tror jeg er litt begge deler. Sovner lett på sofaen klokka 21:00 på kvelden, og liker å stå opp tidlig og få mye ut av dagen, men kan også sove lenge om morgenen. 


Hva er det første du sa i dag?

- God morgen, kjæresten min.


Hvor er det fineste stedet i Horten?

- Det er veldig mange fine steder i Horten, men stedet som jeg føler mest tilknytning til er vel Åsgårdstrand, også syns jeg nok kyststien fra Åsgårdstrand til Borre er finest. Der har jeg gått mange turer med familien ☺

Tilbake
Hva skjer ?