Lothar & Nande Down Home Blues
januar 26

Lothar & Nande Down Home Blues

Vis


  •  
    26 . januar
    klokken 2019-01-26T20:00:00.0000000Z til 2019-01-25T23:00:00.0000000Z
  •  Duoen Tim Lothar og Peter Nande gir en underholdende, spontan tilnærming til akustisk blues.

 

Musikken er «The real Thing». Lothar utforsker bluesen fra Mississippi og Piemonte\s tradisjoner, bevæpnet med sine gamle gitarer. Han spiller trommer og hi-hat med føttene mens han synger. Det er fascinerende å se, men det du sannsynligvis vil huske er stemmen - en støvete, ensom hobo moan, en stemme med kjørelengde, fra en mann med historier å fortelle.

Peter Nande har også Lothar`s lidenskap for mississippi blues, men han bringer også en livlig blanding av »juke joint« blues og boogie til showet.

Han er kjent som vokalist og munnspiller og har besøkt Horten mange ganger før bl.a. med Big Creek Slim. I denne utgaven spiller Nande også Jug, washtub bass, munnharpe, ... og ulike slaginstrumenter.

Sett disse to begavede musikerne sammen, og resultatet er en overbevisende blanding av blues-stiler og en løs, naturlig stemning. Tim Lothar og Peter Nande elsker denne musikken og er helt rolig på jobb sammen. De har det gøy på scenen, og de skal ta med publikum på turen.

 

Forvent en humoristisk historiefortelling, improvisert jamming og spilling med virtuositet og hjerte.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake