Planetene - Fra mytologi til science fiction // Bø i Telemark
januar 17

Planetene - Fra mytologi til science fiction // Bø i Telemark

Vis


  •  
    17 . januar
    klokken 2019-01-17T17:30:00.0000000Z til 2019-01-17T20:30:00.0000000Z
  •  Forestillingen Planetene – fra mytologi til science fiction, er et møte med Marinemusikken og storslått orkestermusikk i kombinasjon med akrobatikk i verdensklasse og enestående videokunst.

 

Planetene er basert på musikk av den britiske komponisten Gustav Holst. Holst inspirerte mange senere komponister, blant dem mannen bak filmmusikken til Star Wars, John Williams. Forestillingen er en helt ny måte å sette verket sammen, spille det og visualisere det på: Sammen med hele korpset fra Marinemusikken, artister fra britisk nysirkus og visuelle effekter og filmer, blir publikum med på en musikalsk romferd fra tusenvis av år tilbake, til 1900-tallets månelanding, og ikke minst til moderne tids Star Wars og fremtidens science fiction.

 

Med på forestillingen er Kongelige norske marines musikkorps, Bjarte Engeset (dirigent), Matthew Pasquet (nysirkusartist), Imogen Huzel (nysirkusartist) og David Chocron (videokunst). Konserten innledes med en avdeling med Bø skulemusikk.

 

Denne fantastiske forestillingen mottok i 2017 prisen ”YAM Awards Best large ensemble”.

Tilbake

LIGNENDE
ARRANGEMENTER

 
 
 
 
 


Tilbake