Privat bilde: Christel Alsos

Privat bilde: Christel Alsos

Intimkonsert med Christel Alsos i helgen?

Denne helgen er fullspekket med musikalske og kunstneriske opplevelser! I helgen kan du nyte vakker musikk av den kjente artisten Christel Alsos. Det norske rockebandet Backstreet Girls kommer også til Horten for å lage god stemning. Det blir en innholdsrik høstutstilling hvor etablerte kunstnere og ukjente talenter sammen skal skape en spennende og variert salgsutstilling på Artilleriverkstedet. 


Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-10-07T18:04:31.0000000Z

Intimkonsert med Christel Alsos - Publicom Scene

Da Christel Alsos debuterte i 2007, var hun et friskt pust i den norske musikkscenen. Christel er en kjent norsk sanger og har i mange år klart å fascinere publikum med sin særegne stemme og melankolske melodier. Nyt en sen høstkveld sammen med gode venner og opplev en magisk sangstemme utenom det vanlige! 
Konsert med Backstreet Girls 

Backstreet Girls er et norsk boogierock-band fra Oslo. Navnet «Backstreet Girls» spiller sannsynligvis på sangen «Back Street Girl» av Rolling Stones. Musikken deres «boogie rock» er inspirert av AC/DC, Ramones, Rose Tattoo, Hanoi Rocks og Status Quo. Er du klar for en fredagkveld med god stemning og bra rockemusikk? 


Høstutstillingen på Artilleriverkstedet i Horten 

Finn Kjeldsberg inviterer for andre året på rad til høstutstilling i Horten. I år som i fjor er det også fem inviterte gjester som stiller ut. De utvalgte for året er Ragnar Almén, Tove S. Hellerud, Marit Geraldine Bostad, Linda H. Syvertsen og Jan Albert Fürst Kolstad. Det blir også en offisiell åpning med tale og musikalsk innslag av Marius Noss Gundersen. Utstillingen i år er spennende og variert, så ta med deg familien og opplev fantastisk kunst. Det er gratis inngang, så vi håper å se deg på høstutstillingen denne helgen. 


Med dette ønsker vi alle en fantastisk fin helg i vakre Horten by! 

Tilbake
Hva skjer ?