Klar for en morsom, variert og innholdsrik uke i Horten?

Selveste Jon Niklas Rønning kommer til Horten med forestilligen "jeg reiser alene". Forestillingen har solgt over 10.000 billetter og tilbakemeldingene er fantastisk - kommer du? Stallen får denne uken besøk av det noske bluesrockbandet Maldito, som inviterer til konsert med efta-blues i hyggelige omgivelser. Mer musikalskt innhold vil det bli da jazzrangerinnen "Solveig Sings" skal opptre på Torvet i Åsgårdstrand denne helgen. Ikke nok med det, 23 oktober arrangeres Made in Horten med messer, mingling og afterparty! 


Soloshow med Jon Niklas Rønning!

Jon Niklas Rønning er en av landets mest populære humormusikalske komikere. Etter en langvarig scene- og TV-suksess med duoen Bye & Rønning står Jon Niklas Rønning i dag fjellstøtt på egne ben.


«Jeg reiser alene» er en personlig, morsom og musikalsk forestilling med aktuelle humorviser, shownumre, underfundige betraktninger og en god dose selvironi. Showet fikk strålende kritikker i alle aviser! Nå har Rønning lagt ut på en omfattende norgesturne hvor han stopper innom Horten. Gå ikke glipp av tidenes show på Bakkenteigen kulturhus lørdag 26 oktober kl 19.00. 


Efta-Blues med Maldito Blues Union

Maldito er et norsk bluesrockband fra Trøndelag, dannet i av Vegard Trenmo Ring og Bendik Brevik, ved Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts i 2015. Bandet ble stiftet med inspirasjon fra den skitne bluesen fra 1940–50-tallet i tillegg til moderne bluessound fra artister som Rivals Sons og Black Keys. Nyt lørdagen med norsk bluesrock i fine omgivelser på Stallen Gallei og café!


Velkommen til Made in Horten 2019!

Denne uken arrangeres Made in Horten 2019 - showroom for Hortens verdensledende og innovative næringsliv.

Årets messe vil foregå på USN Campus Vestfold, onsdag 23. oktober. 


Offisiell åpning av Made in Horten er klokken 09.00 og messeområdet er åpent fra 09.00-16.00. 


Made in Horten passer for deg som er interessert i teknologi, eller deg som bare ønsker å vite mer om hva som skjer i Horten. 


"Lørdag på Torvet" - Åsgrådstrand 

Det blir konsert med Solveig Borgen "Solveig Sings". En jazzsangerinne og skuespiller med utdannelse fra LIPA. Solveig har bodd mange år i Amsterdam der hun samarbeidet bla.med Candy Dulfer, John Engels og andre kjente nederlandske artister. Hun opptrådte med utallige storband og jazzband og sang seg inn i hjertene til det nederlandske folk med sitt norsk nederlandske jazz-og folk band «Solveig Sings».

Velkommen til en hyggelig dag på Torget i Åsgårdstand med vakker musikk!

 

Hortenlove øsnker alle en fantastisk fin uken i vakre Horten! Tilbake
Hva skjer ?