Konserter, forestillinger og spennende foredrag!

Den folkekjære artisten Asle Beck selger for tiden ut konserter i hele Norge, denne uken kommer han til Horten! Det er ingen tvil om at Asle Beck har fått en stor plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster. Gulbrandsens kor hyller denne uken Hortens store datter Grethe Kausland ved å synge 20 av hennes kjente sanger. Liker du spennende foredrag? Ellen Anker- Nilssen holder foredrag om Amalie Skram som var en merkverdig dikterisk kraft som turte å satte ord på - ikke bare virkeligheten, men det heslige ved virkeligheten. Det blir også denne uken en forestilling om livets opp og nedturer, som er basert på Anne Grimstad Fjelds erfaringer og opplevelser etter at hun fikk kreft i 2015 - ULENDT TERRENG. Elsker du å se film? Den første lørdagen i november er det "Den Store Kinodagen", med 1/2 pris på billettene! Til sist, men ikke mist blir det akustisk konsert med Torgeir og Kjedisene med litt mer historier og låter fra deres katalog fremført på en nær måte.

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-10-30T09:37:17.0000000Z

Foredrag om Amalie Skram

Amalie Skram (1846 – 1905) var en av naturalismens diktere. Hun var en intelligent, vakker og modig forfatter. Hun satte ord på - ikke bare virkeligheten, men det heslige ved virkeligheten. Seksualitet, skam og dragning mot døden var noe av det hun pekte på i kampen for kvinnens rettigheter og savn. Hun fikk mye kritikk av sin samtid, men var «en merkverdig dikterisk kraft», som Arne Garborg sa.Ellen Anker- Nilssen er bosatt i Åsgårdstrand og har en bachelorgrad i nordisk litteratur ved siden av å være pedagog i sykepleie. Hun brenner i dag for de store kunstnerne i Norge for 100 år siden, og har holdt foredrag i diverse sjømannskirker og ellers i private arrangementer. Publikum kan glede seg til en engasjerende og interessant kveld i kirkens nye storstue - Åsgårdstrand Kirke.


Forestilling: ULENDT TERRENG

Ulendt terreng er en forestilling om livets opp- og nedturer, som er basert på Anne Grimstad Fjelds erfaringer og opplevelser etter at hun fikk kreft i 2015. Oppsetningen er en motivasjonsforestilling for alle som opplever at livet byr på utfordringer. Trenger du motivasjon? Da bør du få med deg denne forestillingen! 


Med i forestillingen er det også et prosjekt-kor med sangere fra Vestfold, satt sammen for ULENDT TERRENG! Ulendt terreng er et prosjekt til inntekt for stiftelsen Aktiv mot kreft. Prosjektet er støttet av Radiumhospitalets Pasientlegater.


Konsert med Asle Beck

Konsert med vår folkekjære artist Asle Beck - den folkekjære artisten selger for tiden ut konserter i hele Norge, og har med sine personlige og ærlige tekster og fengende melodier blitt en av våre mest strømmede vise- og visepopartister de siste ti årene. 


Siden gjennombruddet i 2008, med platen ”Tanker fra i går” har Asle Beck blitt en svært populær og etterspurt artist. I fjor slapp han ”Bruvoll Hotell”, og det er ingen tvil om at Asle Beck har fått en stor plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.  


Husk å sikre deg billetter så fort du kan. Det kommer til å bli utsolgt!

 

Akustisk konsert - Torgeir og kjendisene

Torgeir og Kjendisene akustisk blir en litt mer intim konsert enn med hele den velkjente partyband utgaven. Litt mer historier, og låtene fra deres katalog fremført på en akustisk og nær måte.


Torgeir tar noen ganger med seg sin gitarist, og på enkelte show, kan det dukke opp gjesteartister. Dette vet man ikke på forhånd, så her er det bare å glede seg, og ta i mot. Det man derimot med sikkerhet vet, er at allsang, humor og kjente og kjære Torgeir og kjendisene låter gjennom en mannsalder kommer.


Vil du komme tett på Torgeir og Kjendisene er dette anledningen til å benke seg og synge med og kose seg! 


Den Store Kinodagen - 1/2 pris på billettene! 

Den første lørdagen i november er det "Den Store Kinodagen" med 1/2 pris på billettene. Hva er vel bedre enn å se en film sammen med gode venner, kjæresten eller familien? Gulbrandsens kor: Kjære lille Grethe

Grethe Kausland var en norsk sanger, skuespiller og revyartist som i mange år hadde et tett samarbeid med Dizzie Tunes. Hun ble kjent allerede allerede som barn, under navnet «Lille Grethe», og var en av 1950-tallets mest populære plateartister i Norge. 


Denne uken hedrer Gulbrandsens kor Hortens store datter Grethe Kausland og tar for seg 20 sanger fra hennes rikholdige karriere. 

Koret har med seg et band av lokale og dyktige musikere, og sine egne solister - opplev fantastisk musikk!


Vi ønsker alle en innholdsrik og fin høstuke i vakre Horten by! 
Tilbake